Buro voor persoonlijke ontwikkeling
en veranderkracht

Soms raken we zo op drift in de buitenwereld dat wanneer het even mis gaat we moeite hebben de weg naar binnen weer terug te vinden. We voelen ons minder verbonden met onszelf en hebben het gevoel vast te zitten.

In onze snelle samenleving vinden we het soms moeilijk te accepteren dat iets tijd kost. Er weinig ruimte om te reflecteren en alle prikkels te verteren. Daarnaast zijn we gaan geloven dat angst, (psychische) pijn of het gewoonweg even niet meer weten abnormaal is en opgelost moet worden.

We voelen ons gestrest en verlangen massaal naar meer rust en authenticiteit in ons leven, maar hoe? En waar te beginnen?

Noordvaarders biedt coaching zonder haast, voor iedereen die verlangt naar andere keuzes en een lichter leven. We helpen je vertragen zodat je beter bij je gevoel komt en los te laten wat houvast geeft. Vervolgens is het tijd om in beweging te komen in een richting die bij jou past.

Benieuwd op welke manier Noordvaarders voor jou van betekenis kan zijn?
Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

vince-fleming-507013-unsplash.jpg
lichtgrijsgroen.png

Ervaringen van cliënten:

"Door middel van ACT heb ik de stappen kunnen maken om mijn verleden, heden en emoties meer te accepteren. Ik kon mijn gedrag aanpassen en leven volgens waarden die ik belangrijk vind. Zeker bij dat laatste kon ik Marissa's doortastende inzichten goed gebruiken, omdat ik zelf niet wist wat ik wilde."

"Haar coaching is praktisch, dynamisch en leek op maat gemaakt voor mijn situatie. Het is voor mij haalbaar geworden om een balans te creëren tussen werk en fun. Ik durf weer te dromen en open te stellen voor wat er ook op mijn pad komt. Ik ben niet meer angstig voor tegenslagen en succes."

WIT.jpg
 

Vind jouw noord

‘Vind jouw Noord’ geeft je in korte tijd inzicht en koers. De sessies duren tussen de 90 minuten en twee en een half uur, afhankelijk wat jij nodig denkt te hebben.

 

body minded

‘Body Minded’ is een persoonlijke training die je terugbrengt bij jezelf. Je krijgt meer inzicht in wat jij nodig hebt om meer in balans te komen. Zowel in je lijf als je leven.

Acceptance & Commitment Therapie

ACT is een therapievorm voor mensen die op een bepaald punt vastzitten en is erop gericht veranderingsmechanismen te optimaliseren. Een zeer effectieve methode om je te helpen bij vooruitgang. ACT helpt je vaardigheden te ontwikkelen om op een open en betrokken manier in het leven te staan, met aandacht voor acceptatie en zelfzorg.

 
lijnenspelachter.png